[rev_slider_vc alias=”home-1″]

[rev_slider_vc alias=”home-content”]

Van droom

tot realiteit!

Het 3-stappen plan

Profiteer van onze vakkennis en laat uw droom van uw eigen tiny house uitkomen in slechts drie stappen.

 1. Online advies
 2. Financiering
 3. Gratis bezorging

ONLINE KREDIET NODIG?
WIJ HELPEN U GRAAG!

Heeft u behoefte aan een krediet om uw aanschaf te financieren?
Maak dan vrijblijvend een afspraak en wij zullen u zo goed mogelijk voorzien van informatie en mogelijkheden.

Brochure

ontvangen


  FAQ

  Vraag 1: Hoe wordt een Tiny House verwarmd?

  Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je tiny house te verwarmen. Gas / Electro / Pelletkachel / Houtkachel. Ons doel is om de luxe van  een “hotelkamers in de natuur” te kunnen bieden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de Tiny House met een duurzame infrarood verwarming te verwarmen, welke het hele jaar door voor een aangename temperatuur en geruisloze verwarming zorgt.

  Vraag 2: Hoe wordt een Tiny House geïsoleerd?

  BUITENMUUR ISOLATIE:

  Buitenwand: Westerncedar hout, geen noesten, mat gecoat.
  Materiaal binnenwand: Dennenhout, zonder noesten, wit gecoat; tegels.

  RAMEN

  Wij bieden ramen van de volgende materialen voor onze Tiny Houses: Ramen gemaakt van thermisch gescheiden aluminiumlegering met gehard glas. Alle ramen kunnen op verzoek ook worden uitgevoerd met een bescherming tegen inkijk.

  DEUREN

  Om meer ruimte voor de gebruiker te creëren gebruiken wij voor onze Tiny House schuifdeuren. De nieuwe toegangsdeur van uw Tiny House is een thermisch onderbroken deur gemaakt van aluminiumlegering en gehard glas.

  Een tip van ons: De terrasdeuren van de Tiny House openen naar buiten, waardoor er binnen nog meer ruimte ontstaat.

  Vraag 3: Wat kost een Tiny House?

  De kwaliteitsnorm van onze Tiny Houses komt overeen met die van een 4-sterren hotelkamer,  waarbij wij vooral de nadruk leggen op de hoge kwaliteit van de afwerking, de isolatiewaarden en de grote raamfronten. De aankoopprijs voor het “Made in Europe” Tiny House begint bij 87.000€ excl. BTW. (Volgens de dagprijzen wegens het huidige tekort aan grondstoffen).

  Onze regionale partners informeren u graag over de actuele prijzen in een persoonlijk gesprek.

  Vraag 4: Hoe is het met drink en afvalwater geregeld?

  De kwaliteitsnormen van onze Tiny Houses komen overeen met die van een 4 sterren hotelkamer. We hechten bijzonder belang aan een hoge kwaliteit van uitvoering, isolatiewaarden, maar bijvoorbeeld ook aan grote raampartijen.

  De aanschafkosten voor de 3 Tiny House modellen liggen tussen € 39.999 en € 89.999, afhankelijk van het model en de uitrusting. U begrijpt dat er veel variaties mogelijk zijn. Veel van onze klanten hebben aanvullende uitrustingswensen. In dat geval maken we een persoonlijk en op maat gericht ontwerp voor u.

  Vraag 5: Hoe mobiel is een Tiny House?

  Door zijn afmetingen en het gewicht van maximaal 3,5 ton is met een Tiny House een incidentele verandering van locatie altijd mogelijk.

  In principe gaat het echter om een kleine woning en niet om een klassieke caravan, daarom biedt het zich aan om de Tiny House langere tijd op dezelfde locatie te laten staan. Het basisidee van flexibel reizen wordt hier gegeven, maar dan als “Tiny House = Mini House”.

  Vraag 6: Hoe vind ik een geschikte standplaats voor mijn Tiny House?

  Samen met onze regionale partners werken wij bij Tiny House World aan een netwerk van locatie voor onze Tiny Houses.

  Voel je vrij om contact met ons op te nemen, misschien hebben wij op dat moment een geschikte locatie bij jou in de buurt.

  Vraag 7: Hoeveel gewicht kan eenTiny House dragen?

  Vanwege de grootte en het gewicht van maximaal 3,5 ton, is de omvang van het laadvermogen in het tiny house gespecificeerd. Als je een vaste locatie hebt, kan je Tiny House in totaal meer dan 3,5 ton dragen.

  Vraag 8: Hoe duurzaam / ecologisch / levensfilosofie?

  Volgens een studie van de American Colby University produceert een Tiny House van 17 vierkante meter slechts 7% van de CO2-uitstoot van een normale woning van ±240 m2:

  CO2-uitstoot huis 240 m2 CO2-uitstoot huis 17 m2
  Verwarming: 3.628 kg 253 kg
  Elektriciteit: 7.257 kg 519 kg
  Koeling: 1.814 kg 130 kg
  Totaal: 12.699 kg 902 kg

  Downsizing is een holistische benadering. Het doel is niet alleen een ecologische manier van leven te bereiken, maar ook om te focussen op de ware essentie. Woonoppervlak vergroten betekent meer kosten en meer werk. Tiny House online wil de woonruimte beperken tot wat je écht nodig hebt. Dat scheelt tijd en geld. Kortom, minder onderhoudswerk, meer vrijheid om te wonen. Eigenaren van kleine huizen die een tiny house kopen, krijgen financiële vrijheid door de kosten van hun levensonderhoud aanzienlijk te verlagen.

  Vraag 9: Is een Tiny House het hele jaar bewoonbaar?

  Ons Tiny House model is zo ontworpen dat er het hele jaar door gebruik van gemaakt kan worden. De isolatie en verwarming zorgen in elk seizoen van het jaar voor een aangename temperatuur.

  Vraag 10: Is het mogelijk om een tiny house te huren?

  Vooral voor eigenaren die van een conventionele woning naar een Tiny House verhuizen, geldt het volgende: Tiojdelijk is een goede optie om kleinschalig wonen eerst te testen zonder direct aan het eigendom gebonden te zijn. Wij raden daarom een ​​testnacht/proefslapen aan in één van onze Tiny House. Onze regionale partners ondersteunen u bij het afspreken van uw gewenste datum en bij verdere vragen.

  Vraag 11: Zijn er financieringen voor een Tiny House?

  Wij bieden ook financiering / leasing / verzekering in het particuliere en commerciële segment aan. Wij beschikken over een financieringsnetwerk (link), dat u ondersteunt met het vinden van een passende  financieringsmogelijkheid. Het netwerk bestaan uit maximaal 250 financiële partners en u ontvangt binnen 24 uur een toezegging voor uw financering(afhankelijk van uw kredietwaardigheid). Neem gewoon contact met ons op.

  Vraag 12: Hoe kan ik mijn Tiny House verzekeren?

  Wij werken samen met ons financierings- en verzekeringsnetwerk, dat zich specifiek specialiseert in de verzekering van “gebouwen, huishoudelijke artikelen en transport” voor Tiny Houses. We helpen je graag verder met al je vragen.

  Vraag 13: Waarvoor kan een Tiny House allemaal gebruikt worden?

  Hier vindt u enkele voorbeelden voor het gebruik van een Tiny House:

  Recreatiewoning, tweede huis, gastenverblijf, showroom, kantoor aan huis, hotelkamer in de natuur, tuinhuis, seminaruimte, hobbyruimte, jachthuis, vissershuis, werkplaats en nog veel meer…